top of page

Huisboot Wetter bij Heerenveen

Fotogalerij Huisboot Wetter

Te huur: Huisboot Wetter

Heerlijk overnachten op een prachtige huisboot die rustig dobbert op het Friese water. Wakker worden met het gezang van de vogels. Jouw eigen stukje van Friesland, helemaal off grid en dankzij zonnepanelen en slimme techniek toch van alle gemakken voorzien zoals douche, toilet, een fijne open keuken met koelkast en 2 pits kookplaat. In de gezellige woonkamer staat een heerlijke loungebank met panorama uitzicht op het water en de Friese paarden in de naastgelegen weide. 

image.jpg
DJI_0191.JPG

Midden in de natuur

Voor een mooie wandeling loop je zo het Taconisbos in of het prachtige park rondom het Heidemeer. Geniet van een koud drankje of een kopje koffie op jouw eigen terras aan en op het water en een grote, zonnige tuin van maar liefst 1.150 vierkante meter direct aan het water met een vuurplaats, een barbeque en een loungehoek waar je rustig kan lezen of gewoon lekker even luieren terwijl je luistert naar het gezang van de vogeltjes.

Keuken, douche en grote loungebank 

Huisboot Wetter heeft een ruime open keuken met koelkast, vriezer, 2 pits-kookplaat, filter koffiezetapparaat, badkamer, toilet, een heerlijke 3 zitbank en 2 loungebanken op het zonnige terras aan het water met uitzicht op het Taconisbos en de bootjes die voorbij varen. Door het ruim overstekende dak ben je beschermd tegen felle zon en tegen een bui. 

Vanuit een bewuste keuze is er geen TV aanwezig maar wel 2 grote panorama ramen die je verbinden met de live beelden van de prachtige natuur :)

Huurprijzen Huisboot Wetter

2 personen, minimale leeftijd 21 jaar

Weekend

€299

vrijdag-zondag

Inclusief 2 supboards 

Exclusief eindschoonmaak €70

Exclusief linnenpakket €25

 

Exclusief sloephuur €149 per dag

Inclusief Diesel en verzekering

Schoolvakanties 10% meerprijs

inchecken vanaf 15.00 uur

Uitchecken voor 11.00 uur

€449

vrijdag-maandag

Inclusief 2 supboards

Exclusief eindschoonmaak €70

Exclusief linnenpakket €25

 

Exclusief sloephuur €149 per dag

Inclusief Diesel en verzekering

Schoolvakanties 10% meerprijs

Lang weekend

inchecken vanaf 15.00 uur

Uitchecken voor 11.00 uur

Midweek

€449

Maandag-vrijdag 

Inclusief 2 supboards

Exclusief eindschoonmaak €70

Exclusief linnenpakket €25

 

Exclusief sloephuur €149 per dag

Inclusief Diesel en verzekering

Schoolvakanties 10% meerprijs

inchecken vanaf 15.00 uur

Uitchecken voor 11.00 uur

IMG-20230722-WA0004.jpg

Genieten op en aan het water 

Heb jij voldoende ervaring met boten om een sloep te besturen?  Direct naast de huisboot ligt een prachtige klassieke Saga 20 sloep klaar die ervaren schippers kunnen huren voor een lekker vaartochtje naar het centrum van Heerenveen of een tochtje over de Friese rivier de Tjonger naar het uitgestrekte Tjeukemeer.

de sloep kost €150 voor een dag inclusief instructies, brandstof en verzekering. 

 

Ben je liever in beweging? Je kan ook even heerlijk peddelen met de supboards in de vaart, het gebruik hiervan is gratis voor onze gasten. Er zijn 2 sups aanwezig zodat je er ook lekker samen op uit kunt.

Heerenveen Centrum 5 kilometer

Huisboot Wetter ligt midden in de natuur aan de Engelenvaart, tegen Park de Heide en het Taconisbos. Het centrum van Heerenveen met gezellige restaurantjes, musea, bioscoop, theater en leuke winkels ligt op slechts vijf kilometer afstand. 

Je kan je auto of je fiets gratis parkeren vlakbij de huisboot in de tuin van 1.200 m2

DJI_0196.JPG

Heerlijk genieten van de rust bij een knapperend houtvuurtje op het terras aan het water terwijl de bootjes voorbij varen en de vogeltjes zingen. Dat is genieten van de natuur van Friesland. Er staat ook een BBQ die je gratis mag gebruiken om zelf je eten te grillen. Zie je het voor je?

Terras aan het water met vuur en BBQ

Genieten van de rust en de ruimte en het prachtige uitzicht over het water en het Taconisbos met alleen de Friese paarden als directe buren.

Hou je van varen? En heb je ervaring met het besturen van een sloep? Onze sloep is te huur voor €150 per dag (ook apart te huur lees meer)

IMG-20240323-WA0012.jpeg

Sauna en jacuzzi apart te huur

In de weldadige warmte van de vlakbij (300 m) gelegen Finse sauna kom je helemaal tot rust. Afhuren van de sauna en de jacuzzi plus de grote kas voor een privé wellness feestje kost €89 en na afloop kan je afkoelen in de zwemvijver, de koude tobbe of onder de douche. In de grote kas Loft geniet je ook bij fris weer van het ultieme binnen/buiten gevoel doordat je een vuurtje kan stoken. Een grote mand hout kost €10)

 

Relaxen en yoga in de kas

Onze grote kas Loft is in de warme maanden te boeken voor een privé yoga les. (€75 voor 75 minuten.) De bijzondere sfeer in de kas is ook te beleven na de sauna bij een knapperend houtvuurtje. (boeken op afspraak)

zwemvijver.JPG

Beschikbaarheid huisboot Wetter

We delen onze huisboot Wetter graag met leuke mensen. Heb je vragen? Dan kan je ons bereiken per  E-mail of bellen via 06-50691581 (Erik) 

Check beschikbaarheid 

(Let op: rechtstreeks boeken is voordeliger ) 

DJI_0191.JPG
bottom of page