top of page
Image by Annie Spratt

Ons Verhaal​

In onze( Westerse) wereld slaat de weegschaal makkelijk door naar doen, actie, presteren en de lat steeds hoger leggen. Deze mannelijke yange energie brengt ons natuurlijk veel en zorgt voor veel beweging, creatie en manifestatie maar heeft ook zeker een keerzijde wanneer we hier te ver in doordraaien. Wanneer deze krachtige energiebron dagelijks volop wordt ingezet en we niet voldoende bijtanken en opladen komen we onszelf tegen. En zou het zomaar mogelijk kunnen zijn dat het mens en aarde uitput.

 

Vanuit deze ervaring en het verlangen naar meer balans begon ook onze zoektocht. Vanuit lichamelijk discomfort, vermoeidheid en het altijd weer op aan staan, kwamen we in aanraking met de vrouwelijke yinne energie en leerden haar aanvullende waarde kennen. Zonder yin geen yang, met andere woorden uit een lege fles kun je moeilijk schenken en met een lege accu begin je weinig. Voor ons de ontbrekende schakel is ons persoonlijke leefstijl plaatje en een ervaring die we iedereen gunnen, zo is de Leefstijlschuur ontstaan. Vanuit een holistische kijk op gezondheid ondersteunen we je graag om jouw Yin en Yang energie in balans te brengen/ houden zodat je vanuit flow kunt leven.

We ontmoeten je graag

Wij Christien (1964) en Erik (1965) zijn inmiddels ruim 22 jaar een sportief setje. Ouders van 2 mooie zoons en 35 jaar in de fitness branche werkzaam geweest. Na 17 jaar zelfstandig ondernemen hebben we  besloten het roer om te gooien en ons fitnesscentrum in 2022 verkocht. Om na een proces van loslaten vanuit ons hart de vernieuwde "yinnergie" te mogen laten stromen in de Leefstijl Schuur.  

De leefstijl Schuur is een kleinschalige yogastudio vlakbij Heerenveen en biedt een groene, relaxte oase in de alledaagse hectiek.

De natuur, rust, privacy en kleinschaligheid nodigen je uit om te verstillen, verbinden, vernieuwen.

Onze ingrediënten

Naast wie we zijn als mens, de kennis, visie en ruime ervaringen die we opgedaan hebben tijdens onze sportieve loopbaan en vooral in de school of life voegen we graag regelmatig nieuwe verfrissende ingrediënten toe.

De Oosterse Yin Yang filosofie bied ons steeds weer nieuwe inzichten en loopt als een bescheiden rode draad door onze leefstijl activiteiten heen. Samen met onze persoonlijke touch en de groene, natuurlijke omgeving zijn dit basis ingrediënten geworden van onze diensten. 

Onder het motto: we blijven in beweging en leren iedere dag ....zo groeien we als mensLees meer over Yin Yang

image_edited.jpg

Onthaasten? Go green!

Wanneer je ons lommerrijke, idyllische laantje inrijdt voel je de rust al op je neerdalen en word je direct omarmd door het groen. De Leefstijl Schuur ligt midden in prachtige natuurgebieden. Wij geloven in de groene kracht van de natuur als inspirator en de natuur als medicijn. De vele voordelen die de natuur ons te bieden heeft maken ons een completer, gezonder en gelukkiger mens:

  • vermindert stress

  • verhoogt je creativiteit

  • verbetert je concentratie

  • verbetert je weerstand

  • stimuleert je zintuigen

  • stimuleert aanmaak vitamine D

  • stimuleert aanmaak gelukshormoon

Wat bieden we?

Onze activiteiten brengen je in contact met jezelf en je omgeving, waarbij we graag de uitdagende samenwerking zoeken tussen bewegen & mindfulness, doen & zijn, yin & yang! 

De inhoud stemmen we in overleg af op de vraag en behoefte van jou als persoon en/of de groep. De groene en rustgevende werking van de natuur is het inspirerende decor. In alle jaargetijden, onder alle weersomstandigheden. Terug naar je oergevoel en vitaliteit, opladen…… en puur genieten!

We ontmoeten en begroeten je graag!

Met harte groet, Erik & Christien

bottom of page