Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Yin en Yang, een perfect koppel!

Ben jij in balans?

Wij geloven niet in push en pull strategieën. De beste resultaten behaal je wanneer je de juiste drijfveren en intenties hebt om iets te willen, kunnen, durven. Wie ben jij en wat beweegt jou? We zullen je dus vooral inspireren en aanmoedigen om op zoek te gaan naar de energieke bronnen in jezelf! Zo kun je duurzaam veranderen en vernieuwen.

Na 30 jaar werken in de fitness- gezondheidsbranche weten we dat alleen oefeningen doen en gezond eten niet voldoende is om van een gezonde leefstijl te kunnen spreken, Je zelfbeeld en de vitaliteit van je mind en geest bepalen hoe jij in het leven staat en zijn van grote invloed op jou fysieke en mentale gezondheid en geluk.

Mens sana in corpore sano...een gezonde geest in een gezond lichaam. Wij bieden interessante combinaties in yin en yang trainingen. Actie en verstilling, fitness en mindfullness versterken elkaar en halen het beste uit elkaar en jou! 

Persoonlijk of in kleine groepen afgestemd op jouw behoefte.